close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر بانوفی پای
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 27 اسفند 1393
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه دسر بانوفی پای

بانوکده

مواد اولیه و طرز تهیه دسر بانوفی پای در ادامه مطلب.....

مواد اولیه دسر :

بیسکویت 300 گرم

کره ذوب شده 60 گرم
سس کارامل 400 گرم
موز 3 عدد بزرگ
خامه فرم گرفته شده 350 گرم
شکر 1 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 100 گرم

طرز تهیه:

فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد با باد گرم اماده نمایید . بیسکویت ها را در مخلوط کن ریخته تا پودر شوند بعد کره را به آن اضافه نمایید و کره را نیز با بیسکویت ها مخلوط نمایید.بعد مخلوط را در یک قا لب کمربندی 24 سانتی متری که انتهای آن جدا می شود وروی آن یک لایه از کاغذ شیرینی پزی قرار داده شده به صورت کامل فشار دهید و در لایه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.وقتی کمی مواد تست شد ان را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود . بعد به آرامی مواد را از قالب جدا کرده و در روی ظرف اصلی قرار دهید .
موز ها را خرد کرده و روی مواد بچینید .سس کارامل را روی مواد بریزید. شکر و خامه را به هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد . بعد خامه را روی مواد بریزید.شکلات تلخ را روی حرارت اب جوش ذوب نمایید .و وقتی کمی سرد شده وبر روی خامه به صورتی که در شکل نشان داده شده است بریزید . دسر بنفی پای شما آماده است 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی