close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالاد فرانسوی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 02 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سالاد فرانسوی

بانوکده

طرز تهیه سالاد فرانسوی به همراه مواد لازم برای تهیه ی آن در ادامه ی همین مطلب شرح داده شده است.

مواد لازم برای تهیه سالاد فرانسوی :

مغز کاهو                       300 گرم 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری         100 گرم

 ژامبون مرغ                   100 گرم 

زیتون خام                      100 گرم

پیازچه                          100 گرم

 ذرت کنسروی               100 گرم 

روغن کنجد              سه قاشق سوپخوری

 زیتون                     سه قاشق سوپخوری 

سس سویا               دو قاشق سوپخوری

 آبلیمو                       دو قاشق سوپخوری 

فلفل دلمه‌ای                     یک عدد 

جعفری خردشده                50 گرم 

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سالاد فرانسوی :

مغز کاهو را به سه قسمت برش می‌‌دهیم ژامبون مرغ را دور کاهو می‌‌چینیم. روی کاهو، پیازچه، ذرت، زیتون، فلفل دلمه‌ای و جعفری ریخته و گوجه‌فرنگی‌ها را دور آن قرار می‌‌دهیم. داخل روغن کنجد، روغن زیتون، سس سویا، نمک و فلفل زده و خوب مخلوط می‌‌کنیم سپس آبلیمو را در انتها افزوده و روی سالاد می‌‌ریزیم و سرو می‌‌کنیم.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی