طرز تهیه سالاد فرانسوی به همراه مواد لازم برای تهیه ی آن در ادامه ی همین مطلب شرح داده شده است.
مواد لازم برای تهیه سالاد فرانسوی :
مغز کاهو 300 گرم
گوجهفرنگی مینیاتوری 100 گرم
زیتون خام 100 گرم
پیازچه 100 گرم
ذرت کنسروی 100 گرم
روغن کنجد سه قاشق سوپخوری
زیتون سه قاشق سوپخوری
سس سویا دو قاشق سوپخوری
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای یک عدد
جعفری خردشده 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد فرانسوی :
مغز کاهو را به سه قسمت برش میدهیم ژامبون مرغ را دور کاهو میچینیم. روی کاهو، پیازچه، ذرت، زیتون، فلفل دلمهای و جعفری ریخته و گوجهفرنگیها را دور آن قرار میدهیم. داخل روغن کنجد، روغن زیتون، سس سویا، نمک و فلفل زده و خوب مخلوط میکنیم سپس آبلیمو را در انتها افزوده و روی سالاد میریزیم و سرو میکنیم.