close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سالاد عربی بتوله
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 03 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

طرز تهیه سالاد عربی بتوله

بانوکده

طرز تهیه سالاد بتوله به همراه مواد اولیه در ادامه مطلب.....

مواد لازم
بلغور گندم ریز۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خرد شده ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده ۵عدد
پیاز قرمز کوچک خرد شده ۲عدد(۲۰۰گرم)
پیازچه خرد شده ۲عدد
روغن زیتون ۱/۴پیمانه(۶۰میل)
آب لیموی تازه ۱/۲پیمانه(۱۲۵میل)
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه
بلغور رو توی ظرفی بریزید و آب جوش روش بریزید و به مدت ۱ ساعت بذارید تا بمونه!
بعد آبکش کنید و تمام آبش رو خارج کنید.
جعفری و نعنا و گوجه فرنگی و پیاز و پیازچه رو توی ظرفی بریزید و بلغور رو به اون اضافه کنید و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل بزنید و سرو کنید.

نکات

  • اصل این سالاد لبنانی است.
  • اگر سالاد رو فورا سرو نکنید میتونید به مدت ۲ ساعت در یخچال بذارید و خنک سرو کنید.
  • به دلخواه به این سالاد میتونید خیار و کاهو هم اضافه کنید ولی در دستور اصلی نیست!
  • این مواد برای ۶ تا ۸ نفر کافیه!
  • منبع : سر اشپز

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی