close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ ورمیشل
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : دوشنبه 10 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ ورمیشل

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ ورمیشل  به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم:

هویج متوسط یک عدد

سیب زمینی متوسط 2 عدد

پیاز کوچک یک عدد

رشته سوپی (ورمیشل) نصف پیمانه

استاک (آب) مرغ غلیظ یک لیتر

رب یک قاشق غذاخوری

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه 1.4 قلشق چایخوری

زعفران دم کرده غلیظ یک قاشق غذاخوری

آبلیمو و آبغوره و نمک و روغن

جعفری و زرشک برای تزیین


 طرز تهیه:

برای تهیه یک استاک مرغ خوشمزه از ران مرغ و بال و گردن بهتره استفاده کنید، مرغ رو به همراه هویج و پیاز و جعفری یا کرفس و برگ بو(من نداشتم) و نمک بگذارید تا کاملا بپزه. آبش رو از صافی رد کنید و برای تهیه سوپ ازش استفاده کنید.

  اگه از رشته سوپی استفاده میکنید، هویج و سیب زمینی رو خلالی باریک و کوچک خرد کنید تقریبا به طول یک و نیم سانت. ولی اگه از پاستاهای شکل دار استفاده میکنید سبزیجات رو نگینی خرد کنید.

پیاز رو ریز خرد کرده و با یک قاشق روغن کمی تفت بدید تا سبک بشه.

 هویج رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.

 سیب زمینی و زردچوبه رو اضافه کنید و فقط دو سه دقیقه تفت بدید.

 استاک مرغ و نمک رو اضافه کنید و بگذارید تا مواد پخته بشه، ورمیشل رو اضافه کنید.

 رب و زعفران رو هم اضافه کنید. و بگذارید تا ورمیشل ها هم نرم بشه.

چند دقیقه قبل از حاضر شدن سوپ مخلوط آبلیمو و آبغوره را به سوپ اضافه کنید و بعد از چند جوش سوپ آماده نوش جان کردن شما میباشد.

برای تزیین از جعفری ساتوری و زرشک استفاده کنید.

منبع : پرشین وی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی