close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 11 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم برای 2 نفر:
گوجه فرنگی 6 عدد بزرگ
آب مرغ 2 لیوان
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم. (یک سوم بسته پنیر )
نان سوخاری یا نان تست شده و خرد شده در قطعات کوچک به میزان لازم
آرد جهت لعاب دادن به سوپ حدود 1 تا 2 قاشق
کره 20 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
نمک و فلفل و آبلیمو
طرز تهیه : 
اول پوست گوجه ها رو میگیریم. بعد میریزیم داخل غذا ساز تا پوره بشن. بعد با کمی آب و آب مرغ ها مون میذاریم آروم بجوشه. بعد از حدود 1 ساعت یا بیشتر که گوجه ها کاملا پخته شدن؛ سوپ رو از صافی رد میکنیم تا صاف بشه..میتونیم برای لعاب دادن اول کمی آرد رو با کره سرخ کنیم. بعد گوجه ها رو اضافه کنیم که اینجوری رنگ غذا خیلی قرمز درنمیاد. میشه بعدا هم آرد رو در یه مقدار از آب گوجه حل کرد و اضافه کرد. کره و رب گوجه رو در هم اضافه کنین و نمک و فلفل و آبلیموش رو اندازه کنین. سوپ حاضره. ولی موقع سرو باید روش یه مقداری پنیر پیتزای رنده شده بریزین. هر کس هم خواست میتونه توش خرده های نان تست یا سوخاری بریزه. مقداری نان تست اضافی هم سر میز میبریم.
منبع : سفره خونه

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی