close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ اسفناج
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : سه شنبه 11 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ اسفناج

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ اسفناج  به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم برای 4 نفر:

 60 گرم کره

 6 عدد پیازچه (پوست‌کنده و خرد شود)

 2 ساقه کرفس (خرد شود)

 350 گرم برگ اسفناج

 850 میلی‌لیتر یا سه و نیم پیمانه آب مرغ

 250 گرم  خامه

 یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

2 تکه نان تست

 صف قاشق چای‌‌خوری زیره سیاه

 نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

 برگ‌های اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد کنید و کناری بگذارید. قابلمه بزرگی آماده کرده و نیمی از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.

سپس پیازچه‌های خردشده را به همراه کرفس اضافه کرده و شعله اجاق گاز را کم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید تا نسوزد. وقتی که مواد تفت داده شد، اسفناج خرد‌شده را به آنها اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.

پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت 15 تا 20 دقیقه ادامه دهید.

 حالا سوپ را به دستگاه خردکن یا غذاساز انتقال دهید تا کاملا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و دوباره داخل قابلمه برگردانید.

 خامه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید. در این زمان، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. تکه‌های نان را با استفاده از چاقو به مکعب‌های کوچک تبدیل کنید. 

 بقیه کره را به همراه روغن زیتون داخل تابه کوچکی ریخته و نان‌های تکه‌شده را در آن سرخ کنید، سپس زیره سیاه را به نان اضافه کرده و آن را نیز کمی تفت دهید. در پایان، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و تکه‌های سرخ‌شده نان را روی آن بریزید و سرو کنید.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی