close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ شلغم
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : چهارشنبه 12 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ شلغم

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ شلغم  به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم:

شلغم نگيني خرد شده 2 عدد

هويج نگيني خرد شده 2 عدد

كلم برگ سفيد 2 پيمانه

 مرغ 200 گرم

آرد 2 قاشق غذاخوري

پياز نگيني خرد شده 1 عدد

آب مرغ 2 ليوان

سبزي گشنيز 200 گرم

جوپرك 1 پيمانه

كره 100 گرم

نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا قابلمه را گرم كنيد بعد كره را در قابلمه انداخته تا باز شود، نبايستي كره بسوزد. پياز را تفت دهيد در حدي كه آبش گرفته شود. در سوپ ها معمولاً پياز را طلايي نمي كنند و فقط در حدي كه پياز سبك شود. شلغم، هويج و كلم برگ سفيد را به پياز اضافه كنيد همين طور نمك و فلفل را بريزيد و بگذاريد با 3 ليوان آب بپزد. سبزي را بعد از 20 دقيقه اضافه كنيد. و درب قابلمه را نبنديد وگرنه رنگ سبزي تغيير مي كند. بعد از سبزي جوپرك را اضافه كنيد.

مرغ را با كرفس، پياز، سير و هويج بپزيد و مرغ را ريش ريش كرده يا با قيچي آشپزخانه به قطعات كوچكي ببريد و بدون اين مواد به سوپ اضافه كنيد. در صورت تمايل مي توانيد به جاي مرغ از بال و گردن مرغ هم استفاده كنيد.

براي طعم بهتر و ایجاد لعاب مي توانيد آرد گندم و آرد برنج را مخلوط كرده در آب سرد حل كنيد و در 10 دقيقه آخر پخت، آرد را همراه آب مرغ به سوپ اضافه كنيد.

 

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی