close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گندم
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : پنجشنبه 13 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ گندم

بانوکده

ر ادامه مطلب طرز تهیه سوپ گندم به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم:

گندم 1 پيمانه

استخوان دنده 250 گرم

جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري

كره 25 گرم

پياز 1 عدد متوسط

نمك و فلفل به مقدار لازم  

طرز تهيه:

 1- گندم پوست گرفته را پاك كنيد و با استخوان دنده، همراه يك پياز آن را باز كنيد. به آن نمك بزنيد و بگذاريد سه چهار ساعت گندم با استخوان دنده بجوشد و بپزد. سپس استخوانهاي دنده را جدا كنيد و گوشت آن را همراه با گندم با گوشتكوب بكوبيد. به آن نمك و فلفل زده جعفري را اضافه كنيد. پس از آن كه جعفري پخت، كره را داخل آن ريخته پس از يكي دو جوش وقتي سوپ غليظ و جا افتاده شد آن را از روي حرارت برداريد.

منبع : پرشین وی

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی