close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ برنج
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : شنبه 15 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ برنج

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ برنج به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد اولیه :

 مرغ                                             ۱۰۰ گرم 
برنج                                             ۲/۱ لیوان 
 آب                                                ۸ لیوان 
 کره                                           ۱قاشق غذاخوری 
 جعفری ریز شده                            ۳/۱ لیوان 
 نمک و فلفل                                 بمقدار لازم
طرز تهیه:

 مرغ را تکه می کنیم خوب می شوییم و در قابلمه می رییم.سپس آب را به آن اضافه می کنیم. 
 ابتدا شعله را زیاد می کنیم تا آب بجوش آید سپس شعله را کم کرده و می گذاریم مرغ به مدت ۲ ساعت بپزد. 
 پوست واستخوان مرغ را جدا کرده و آن را ریش ریش می کنیم. مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. 
 برنج و جعفری را به آن اضافه می کنیم.  نمک و فلفل را اضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم درست شود.  در اخر کره را به آن اضافه کرده هم می زنیم و سپس سوپ را در ظرف مخصوص می ریزیم.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی