close
تبلیغات در اینترنت
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پیازچه
تبلیغات شما
  • نویسنده :
  • تاریخ ارسال : یکشنبه 16 فروردين 1394
  • دیدگاه ارسال شده

آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پیازچه

بانوکده

در ادامه مطلب طرز تهیه سوپ پیازچه به همراه مواد اولیه آموزش داده شده است.

مواد لازم برای 6 نفر:

تره‌فرنگی 2 تا 3 دسته

آرد سفید 2 قاشق سوپخوری

آب گوشت 5 لیوان

زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد

خامه 150 گرم

كره 50 گرم

آب لیمو 1/2 استكان

نمك به مقدار كافی

طرز تهیه:

ریشه و برگ‌های سبز تره‌فرنگی را جدا کرده و قسمت سفید آن را خرد کرده و بشویید و با دو، سه لیوان آب و كمی نمك روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از پختن، تره‌فرنگی را از صافی یا دستگاه مخصوص رد کنید

و آرد را با كمی كره سرخ کنید، حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید تا آرد در آب گوشت حل شود، سپس تره‌فرنگی آماده شده را داخل این مایه ریخته و بگذارید چند جوش بزند و سوپ كمی غلیظ شود و نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.

سپس زرده‌های تخم‌مرغ را خوب بزنید و با کمی آبلیمو و نمک مخلوط کنید و داخل ظرف سوپخوری بریزید و بعد سوپ را داغ داغ بتدریج روی تخم‌مرغ ریخته و هم بزنید و در آخر خامه را روی سوپ بریزید و با چند برگ جعفری و یا تره‌فرنگی یا پیازچه ریزی خرد شده تزئین کنید.

در صورت تمایل زرده‌های تخم‌مرغ را می‌توانید از دستور حذف کنید. در آن صورت باید بگذارید سوپ به خوبی جا افتاده و غلیظ شود.

نظرات ارسال شده

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی